RING TIL OS

64 73 10 30

Prøv vores populære tapasmenu. Rent luksus til din weekend. Vores tapas er portionsanrettet på porcelæn, så alt hvad du skal gøre er at dække bord og servere de indbydende retter.

Får du besøg af vennerne i weekenden? En hyggelig aften med kæresten, eller skal du holde reception? Så er vores tapasmenu helt perfekt.

7 spændende og lækre tapasretter inkl. Brød og knækbrød…165 pr person

Ekstra retter kan tilkøbes fra. 25 kr. per ret. Spørg gerne hvad vi kan tilbyde 🙂

Menuen kan bestilles i engangsbokse. Dette koster 15 kr. ekstra pr. boks.

Vi laver gerne tapasmenuen til store selskaber, dog er det her vigtigt at I gør jeres gæster opmærksomme på, at retterne beregnet på, der kun er 1 pr. mand. Således at alle får smagt hele menuen.  

Ved selskaber på 10 personereller derover, laver vi gerne tapas menuen, mandag, tirsdag og onsdag også. Dog kan vi altid lave dagens tapas, hvor vi vælger indholdet. Så spørg endelig, hvad vi kan lave, hvis I har lyst til  noget let, nemt og lækkert.

Vi laver desværre ikke tapas menuer om søndagen, hvor butikken er lukket.

  AKTUEL TAPAS MENU


 FEBRUAR

Laksemousse med krydderurter samt rugbrødschips

Rimmet torsk, rødbede pesto og fennikelsalat

Rulle af kyllingelår på kornsalat med rodfrugter og nødder

Røget okse med aioli, marinerede svampe og bagte løg

Grøntsagstimbale med bacon/æblekompot

Brie med romsyltede kirsebær

Lys chokolademousse med appelsinknas


MARTS

Røget hellefisk med syltede hindbær og spidskål

Tunmousse med æbler, bladselleri og avocado

Pastrami samt bagte græskar og peberrodscreme

Syltet kyllingebryst på ærtepure samt sprøde gulerødder

Røget svinemørbrad, æblechutney og saltede nødder

Hø ost med syltede skovbær

Nøddemazarin

 

APRIL

Lille croissant fyldt med krebsehale salat

Lakseriliette med krydderurter og kapers

Fennikkelsalami, bagte løg, pesto samt sprød parmesan

Omeletrulle med røget dyrekølle og creme af bagte hvidløg

Karry marinet kylling på mango og syltet peberfrugt

Rygeost salat med rugbrøds chips

Hvid chokolademousse med Baileys