RING TIL OS

64 73 10 30

Prøv vores populære tapasmenu. Rent luksus til din weekend. Vores tapas er portionsanrettet på porcelæn, så alt hvad du skal gøre er at dække bord og servere de indbydende retter.

Får du besøg af vennerne i weekenden? En hyggelig aften med kæresten, eller skal du holde reception? Så er vores tapasmenu helt perfekt.

 

7 spændende og lækre tapasretter inkl. Brød……….165 pr person

 

Menuen kan bestilles i engangsbokse. Dette koster 15 kr. ekstra pr. boks.

Vi laver gerne tapasmenuen til store selskaber, dog er det her vigtigt at I gør jeres gæster opmærksomme på, at retterne beregnet på, der kun er 1 pr. mand. Således at alle får smagt hele menuen.  

  AKTUEL TAPAS MENU


  • SEPTEBER

    Syltet torsk med bagte rødbeder og rygeostcreme

    Pandekage med rejemousse og urter

    Gravad okse med syltede brombær og mozzarellakugler

    Chorizo med pesto, bagte peberfrugter og artiskokker

    Fyldt champignon med bacon og nødder

    Rødkitost med kvædekompot

    Æble is med karamelsauce


  • OKTOBER

    Dampet torsk med rødbedepesto og ristet rugbrød

    Røget ørred med æggestand og syltede tomater

    Sprængt kalvebryst med peberrod anno 2017

    Røget dyrekølle på græskarkompot hertil jordskokke chips

    Syltet kylling, speltsalat med nødder og bær

    Vesterhavs ost med syltede mandler og rosiner

    Skovbærmousse med chokolade knas


  • NOVEMBER

    Gravad laks ala Delicante

    Rodfrugt pandekage toppet med marinerede rejer og rygeost creme

    Sprød seranoskinke, bagte søde kartofler samt mozzarella kugler

    Pastrami, syltede svampe og mango creme

    Lille croissant med moderne hønsesalat

    Hjemmerørt cognac ost med valnødder

    Brownie med karamel


  •  

    DECEMBER

    Roulade af røget laks og krydderurtecreme toppet med marinerede gulerødder

    Syltet kuller og æbler samt kaperscreme

    Sprængt andebryst på cremet rødkålssalat

    Terine af kalvebryst og bacon på kompot af jordskok samt søde brombær

    Syltet svinemørbrad med rodfrugtsalat og spicy mayonnaise

    Lagret cheddar ost med syltede figner

    Moderne ris a’la mande med abrikoskompot og hvid chokolade